Min egen historie:

Da jeg i 2012 startede et samarbejde med en virksomhed omkring støvreduktion hos erhvervsvirksomheder havde jeg ikke troet, at det samtidig skulle blive starten på Klinatur!. I 2013 besluttede vi at bruge teknologien herfra på at udvikle en gulvvask til brug i private hjem. Efter mange test og tilbagemeldinger er det blevet til Klinatur Støvfanger.

Jeg vil ikke påstå jeg nogensinde har holdt af at gøre rent,

– som så mange andre mænd, – nok nærmere tværtimod. Men min støvallergi bevirkede, at jeg dagligt måtte tage allergimedicin og støvsuge hver anden dag, ligesom vi jævnligt tørrede støv af på reoler, fjernsyn, karme og lister. Ofte med det resultat at nullermændene allerede dagen efter havde samlet sig igen, – måske genkender du situationen.
I dag vasker vi gulv en gang om ugen. Støvsuger kun på løse tæpper og i køkkenet hvor der er madspild. Støvet på reoler, lister og karme mv. er reduceret med 50%,- og min støvallergi er stort set forsvundet. Faktisk er det kun nødvendigt at tage når jeg har været andre steder hvor det støver.
Da vi tidligere støvsugede 3 gange om ugen tog det væsentlig mere tid. Den tid vi bruger på aftørring af reoler er også reduceret. Og nullermændene, – de er forsvundet.
Tjek gerne vore kundereferencer her , – eller endnu bedre kom i gang med det samme her.

Mission:

Klinatur vil være førende på miljøvenlige, og effektive løsninger til støvreduktion i private hjem.

Hvordan virker det:

Klinatur Støvfanger giver gulvet en coating så støvet hæftes på gulvet i stedet for at hvirvle rundt i luften. Populært sagt bliver gulvet til et filter der er så effektiv at det hiver op til 90% af støvpartikler og allergener ud af luften. Bedre indeklima og mere effektiv rengøring. Klinatur Støvfanger virker både som vask og plejeprodukt, – dvs. du ikke skal bruge andre produkter. Produktet er 100% biologisk nedbrydeligt og PH-neutral så det hverken skader dig, dine børn eller dit gulv. Kan bruges på alle hårde gulvtyper der tåler vand.

Hvor meget skal jeg bruge:

Når jeg vasker, bruger jeg godt 2 liter vand og 0,35 dl. Støvfanger (1,5%). Desuden 10 mopper som jeg har præpareret inden jeg går i gang.

Ulemper:

Ingen, – men som så meget andet her i livet får du kun gavn af produktet hvis du gør noget ved det ….. god arbejdslyst 🙂

Michael Rahbek
Ejer & flittig bruger af Klinatur Støvfanger