• 1 liter Klinatur Støvfanger Gulvvask

  1 liter Klinatur Støvfanger Gulvvask

  DKK 299

  Støvfanger gulvvask indeholder et specielt coating system der fanger støvet på gulvet. Derved reduceres støvmængden i luften med op til 90% sammenlignet med traditionel rengøring.

  “Jeg har nu igennem ca. 1 år brugt den nye gulvsæbe med støvbinder og i en familie med børn og hund, har det været en fornøjelse at arbejde med og se resultatet hver gang. Det er nemt at arbejde med og giver et fantastisk resultat.
  Jeg kan kun anbefale at man kommer i gang med at bruge dette.”
  ~Kim Vestergaard

 • 3 liter Klinatur Støvfanger Gulvvask

  3 liter Klinatur Støvfanger Gulvvask

  DKK 897 DKK 807

  Støvfanger gulvvask indeholder et specielt coating system, der fanger støvet på gulvet. Derved reduceres støvmængden i luften med op til 90% sammenlignet med traditionel rengøring.

  Har nu brugt Klinatur Gulvvask i snart 2 år. Før støvsugede vi 2-3 gange i ugen da min mand havde støvallergi. Nu vasker vi 1 gang i ugen og kan nøjes med at støvsuge i køkken og omkring brændeovn. Vi ser ikke nullermænd mere ligesom der er markant mindre støv på reoler mv. Min mand har kunnet reducere udgiften til allergimedicin med 75%. Jeg kan varmt anbefale produktet til andre.”
  ~Kirsten

  -10%
 • 6 liter Klinatur Støvfanger Gulvvask

  6 liter Klinatur Støvfanger Gulvvask

  DKK 1.794 DKK 1.615

  Støvfanger gulvvask indeholder et specielt coating system der fanger støvet på gulvet. Derved reduceres støvmængden i luften med op til 90% sammenlignet med traditionel rengøring.

  “Klinatur er et rigtig godt rengøringsmiddel, som er med til at samle støvet på gulvet, når der er vasket. Dejligt og frisk, når rengjort. Fungerer godt både på trægulv og fliser.
  Det er nemt og let af anvende, uden tilsætningsstoffer eller dufte. Sidstnævnte kunne dog være ønskeligt – så man oplever duften af rent gulv.”
  ~ Marianne

  -10%